MAIL DE LEIDING
BEVERS
Welpen vrijdag
Explorers
stam

De welpen is de speltak voor jongens in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. We draaien iedere vrijdag ook in de vakanties (behalve de grote vakantie) van 18.15 tot 20.15 uur. Het verhaal van de welpen speelt zich af in de Jungle net als bij veel andere Scoutinggroepen over de hele wereld. Het verhaal is voor zowel de jongensgroep als de gemengde groep hetzelfde.

Bij de welpen jongens zijn we zo vaak mogelijk buiten en kun je erg vies worden. We spelen in zowel groepsverband als individueel en hebben een erg breed spelaanbod met voor ieder wat wils.

Samenwerken, sportiviteit en je grenzen verleggen is voor ons belangrijker dan winnen. Ook individueel bieden we de jongens een uitdaging in de vorm van insignes. Kinderen kunnen hun vaardigheden (verder) ontwikkelen en dit kan bij een goede afronding leiden tot een insigne. We kennen op dit moment de insignes; “Pionieren”, “Kampvuur”,” Primitief koken”, “Woudlopen” en “EHBO”. Misschien komen er dit jaar nog andere insignes bij...

Ons scoutingjaar kent vele activiteiten die we gedurende het jaar hebben. Zo is er een installatieweekend, surprise avond, casino avond, carnavalsviering, heitje voor een karweitje, Sint-Jorisdag, rommelmarkt, kamp en insigne weekend. Daarnaast bouwen we ook nog hutten, varen we op vlotten, kurkschieten, tikkertje, “buske stamp”, vlagverovertje, voetballen, etc. kortom teveel om op te noemen.

De namen van de leiding zijn; Baloe, Chikai, Chill, Hathi, Jacala, Kaa, Shere-Khan, Tabaqui en Junior.

Ook dit jaar hebben we er weer veel zin in en hopen op een leuk en gezellig scoutingjaar.

BEVERS
Welpen vrijdag
Explorers
stam

© 2023-2008 Copyright Scouting Don Garcia Moreno
Oost West en Middelbeers