Welpen meisjes

Tot enkele jaren geleden waren de welpen-meisjes de kabouters, dit is veranderd door scouting Nederland, en nu zijn we dus welpen, om verwarring te voorkomen met de jongens welpengroep zijn wij de welpen-meisjes. Het verhaal van de welpen-meisjes speelt zich net als bij de welpen-jongens af in de Jungle.

Het is voor meisjes in de leeftijd van ong. 7 t/m 11 jaar. Wij draaien iedere dinsdag van 18.15 uur tot 20.15 uur (behalve in de schoolvakanties)

We starten dit jaar met 24 welpen meisjes.
Ons leidingteam bestaat uit 6 personen.

RAKSHA: De moederwolf
IKKI: Het stekelvarken
MANG: De vleermuis
Rikki Tikki TAVI: Een mangoest
BAGHEERA: De panter

Wat we zoal op een dinsdagavond doen is: Spelletjes binnen en buiten, pionieren (bouwen met hout en touw), knutselen, koken (binnen en buiten), tochten lopen, hutten bouwen.

En vooral plezier hebben waar je soms wel eens vies bij kan worden.

Ook hebben we nog heitje voor karweitje, een installatieweekend, in de meivakantie ons zomerkamp en nog een leuk weekend (1 overnachting voor de welpen en dan mogen de vaders overdag komen, om leuke dingen met de meiden te doen.)