Aanmelden nieuwe leden

Welpen jongens

Welpen is de speltak voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. Het verhaal van de welpen speelt zich af in de Jungle net als bij veel andere Scoutinggroepen over de hele wereld. De speltak is in 2010 helemaal vernieuwd, doordat alle speltakken van deze leeftijdsgroep (dolfijnen, welpen, esta's en kabouters) samen zijn gegaan.

Welpen jongens, bij de welpen jongensgroep spelen we zo vaak mogelijk buiten en kun je flink vies worden.

Wij vinden het erg belangrijk om samen te spelen en samen te werken als groep, maar individueel kan er ook gewerkt worden aan je vaardigheden welke beloond kan worden met een insigne.


Zo zijn er de insignes; "pionieren", "kampvuur"," primitief koken" en "woudlopen".

Misschien komen er dit jaar nog andere insignes bij.

Gedurende het jaar hebben we veel activiteiten. Zo is er een installatie weekend, surprise avond, casinoavond, carnavalsparty, heitje voor een karweitje, Sint-Jorisdag, rommelmarkt op de pinksterfeesten, kamp, insigne weekend. Daarnaast bouwen we ook nog hutten, varen we op vlotten, kurkschieten , tikkertje, "buske stamp", vlagverovertje, voetballen, etc. kortom, teveel om op te noemen.

We zijn dit jaar met 7 mannen als leiding en 42 kinderen. De namen van de leiding zijn; Baloe, Chikai, Chill, Hathi, Jacala, Kaa & Tabaqui.

Voor meer informatie bezoek de website van de Welpen

© 2008 Copyright Scouting Don Garcia Moreno Oost West en Middelbeers