Persoonlijk Formulier

Elk jeugdlid krijgt een persoonlijk formulier mee naar huis. Deze dient compleet ingevuld terugbezorgd te worden aan de desbetreffende speltak. Op dit formulier staat allerlei belangrijke informatie welke van belang kan zijn gedurende het draaien, weekend en of kamp.

Men moet hier denken aan informatie over:
• Ziekenfonds en huisarts
• Wie op welk telefoonnummer te bereiken is (in geval van nood)
• Medicijngebruik
• Eventuele allergieën
• Zwemdiploma ect. ect.

Dit formulier zal in het begin van het seizoen verstrekt worden en gedurende het jaar beheerd worden door de speltakleiding. Dit is alleen om zoveel mogelijk problemen te voorkomen, want een ongeluk(je) proberen we zoveel mogelijk te voorkomen maar uitsluiten kunnen we het helaas niet.

Geef eventuele wijzigingen die zich tijdens het scoutingjaar voordoen door aan de speltakleiding. Adreswijzigingen en/of e-mailadres niet alleen aan de speltakleiding maar ook aan de ledenadministratie (adressen staan achterin het boekje vermeld)