Schoonmaken en schoonhouden van de Blokhut

De blokhut van Scouting de Beerzen ligt op een unieke locatie midden in het bos. De bosrijke omgeving en een intensief gebruik door alle speltakken zorgt ervoor dat de blokhut snel vies wordt.

Iedere ouder waarvan hun kind op de Scouting zit is ingedeeld op de poetslijst om de blokhut schoon te maken of schoon te houden. Als ieder hier een steentje aan bijdraagt blijft de blokhut schoon en blijft de inzet voor ieder beperkt tot één a twee keer per scoutingjaar. Er draait iedere avond een speltak, dus er kan alleen overdag gepoetst worden. Indien de Blokhut niet in het weekend verhuurt is, kan dit ook op zaterdag. Indien je ingedeeld staat in een week en het komt in die week niet uit; Zelf onderling ruilen mag altijd! Het is de bedoeling dat de drie op dezelfde week ingedeelde personen onderling afspraken maken wanneer er gepoetst gaat worden in de blokhut. De sleutel, het logboek en de schone was dient tijdig te worden overgedragen aan de eerst genoemde van het volgende drietal.

>Namens alle speltakken alvast bedankt voor uw medewerking! Voor verdere vragen en/of opmerkingen: Gonnie Kolsters en Rianne Kolsters.